"Valami szépet létrehozni mindig öröm!"

Saját fotó
Pécs, Hungary
Megtisztelsz a kíváncsiságoddal, érdeklődéssel!

2011. szeptember 2., péntek

Haza értem....

.....bár Irene hurrikán marasztalt bennünket is pár napig!

Csodálatos nyaralásra készültünk, és mint az álmainkban, tökéletesre is sikerült. Három hetet töltöttünk gyermekeinkkel együtt az amerikai kontinensen. Olyan három hetet, amelyben egyetlen olyan pillanat sincs, amire azt tudnám mondani, bár kimaradt volna! Nem tudom szavakba önteni azt az élménygazdagságot, amit átéltünk. Ezért csak szösszeneteket, számomra kiemelkedően fontos eseményeket fogok itt megosztani Veletek!


Torontoban járva, Kitchenerben meglátogattam Amy-t. Az Estepa csillag mintám kapcsán akadtunk egymásra, amikor elküldtem a mintámat, viccesen megjegyeztem, hogy akár személyesen is tudok egy kicsit segíteni, mert augusztusban arrafelé utazunk majd. Legnagyobb örömömre létrejött a találkozás, mert Amyben egy hihetetlen lendületes, ragyogó kíváncsisággal és alkotni vágyással bíró embert ismerhettem meg a világ másik végén! Döbbenetes, de valóság! 
Tudtam, hogy a RAW nagyon érdekli mostanában, ezért az ajándékom is Raw nyaklánc volt, na meg "rawaszkodtunk" is egy kicsit! De ezt Amy blogján láthatjátok is már!

Itt mi állunk kettecskén:


 Csodás ajándékokat kaptam Amytől, a csupa derű és ragyogás szellemén túl!  Köszönöm, Amy! Öröm volt Nálad lenni!


Természetesen előre felkészültem torontoi és new yorki gyöngylelőhelyekből. A bevásárlásom eredménye, részben BEAD FX (Toronto), nagyon ajánlom, fergeteges a választék! Bár egyáltalán nem olcsó!


Láthatjátok, ha egy hétig kellett volna  new yorkban dekkolni (ahogy az első órákban kinézett), mert törölték a 28-i járatunkat, nem estem kétségbe. Van itt fűzőszál, tű és gyöngy bőven! El is kezdtem egy raw gyűrűt! Ha befejezem, meg is mutatom! Annyira tetszik!!!!

Hát gyöngy vonalon ennyi a lényeg, egyéb témában, ha valaki szóba elegyedik velem, egy teljes hétig tudnék megállás nélkül mesélni és további 4 ezer fotót megmutatni, természetesen kimerítő magyarázattal!

Ha valakit érdekel és türelme is van hozzá, örömmel!!!! :-))))))))))
12 megjegyzés:

Riella írta...

Szia Dalma!
Sok szeretettel köszöntelek itthon!
Nagyon örülök hogy hazaértél és a tengernyi élményednek még jobban.
Szép hétvégét kívánok:Gabi

Erika írta...

Jó volt egy kicsit olvasni az élményeidről! Régi vágyam,hogy eljussak erre a tájékra, bízom benne, hogy egyszer teljesül majd ez a vágyam!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Imádom a fotókat,és nagyon jól tudok hallgatni!!

bruercsi írta...

Ejha! Gratulálok ehhez a nagy utazáshoz! Én szívesen olvasnék beszámolót élményeitekről!!!

Ida13 írta...

NAgyon kíváncsi lennék! :) Olyan jó volt ennyicske is!

Ilona írta...

Nagyon felcsigáztad az érdeklődésemet, ezért, ha legközelebb találkozunk csak hallgatni és nézni fogok! Várom!

Zsófi írta...

Várom az élménybeszámolót, ez a kis ízelítő nagyon felcsigázott!

Edit írta...

Júúúúj, szuper lehetett!!!!! Remélem, hogy írsz még az élményeidről! Kíváncsi lennék a részletekre is! :).......és persze a raw gyűrűt is nagyon várom! :)

Névtelen írta...

en hallgatlak szivesen :):) kivancsi vagyok, hogy ugyanazt tapasztaltad-e amit en :):)

horimarika írta...

De jó, hogy újra vagy. Kíváncsi vagyok az élményekre!!!! Rengeteg kinccsel gazdagodtál! És nem csak a csodás gyöngy halomra gondolok :))))

Manka írta...

Irigykedem rendesen! Remélem majd mesélsz!

Aliandra írta...

Szia! Amy valóban Tündér, nem túloztál mikor Róla írtál! Én is nagyon szeretem Őt! Szépségesek a munkáid, gratulálok!!! Alexandra